Helg igen..

Sitter hÀr i köket som vanligt med min dator Ä skriver.
Bejb hÄller pÄ och spacka igen hÄl i grovköket för i helgen ska det mÄlas dÀr inne.
Vitt blir de, tjusigt sÄÄÄ.
Har en ganska full helg framför oss.
Har precis kÀkat blodpudding, klipp kattens klor, bytt sÀngklÀder och nu ska vi packa pappa vÀska, kolla över försÀkringskassans sida.
Vi ska gÄ igenom vÄrat förrÄd, Visning pÄ söndag, en jÀvla massa pyssel hemma, Äka till landet för att kirra en cykel till bejb, och massa annat sköööj:)

Vecka 37 imorgon, sÄ pÄskhelgen fÄr hon gÀrna komma pÄ om hon dÄ vill komma lite innan utsatt datum. Liten pÄskunge hade la vart trevligt.

Jag hoppas pĂ„ att denna lĂ€genheten Ă€r bra, hade ju vart sĂ„nt underbart guld lĂ€ge att fĂ„ bo pĂ„ bottenplan. Även om denna Ă€r lite mindre sĂ„ Ă€r det vĂ€rt det till 100%.

NÀ fÄr ge upp detta skrivandet nu, har sÄ jÀkla problem att sitta pÄ stolen. Lillan trycker pÄ sÄ förbannat upp mot bröstkorgen, grrrrr....

Tjohej

I mÄnad kvar <3

Sen Àr det berÀknat BF för oss. Hur underbart Àr inte det liksom:)))
Vill oxÄ sÀga ett stort grattis till Camilla och Uffe som idag fick sin lilla pojk, Dennis. 1 vecka och tvÄ dagar för tidigt om jag inte misstar mig.SÄ kusinen till vÄran skrutta har kommit nu vÀntar vi bara pÄ henne med...

Ihelgen blev det IKEA en svÀng, köpte lite smÄtt Ä gott. Inte alls mycket men det var kul att komma ivÀg lite med.

Mamma min Àr i vÀrmen nere i Tahiland hon och tippar pÄ att hon Àr nervös varje dag att lillan ska komma tidigare nÀr hon Àr dÀr nere. Men hon kan vara lugn, inte kÀnns av sÄ mycket sÄ det Àr lugna puckar. Fast i fredas kvÀll hade jag bra ont, nu nÀr jag tÀnker efter. Monster förvÀrkar men den gick över.

Just nu Àr bejb och hans far ivÀg till landet för att köra dit vÄran 140 sÀng. Den ska stÄ i den stugan vi anvÀnder nÀr vi Àr dÀr ute, prima ju.
Och nÀr han kommer hem blir det snabb middag med pasta carbonare och sen serrö ni ska vi ivÀg pÄ visning. Fast denna lÀgenhet Àr vi inte sÄ intresserade av men pÄ söndag ska vi pÄ den vi vill ha. Denna Àr likadan sÄ vi ska jÀmföra lite. Den vi vill ha ligger i solbacka och pÄ bottenplan. Jag vill verkligen kunna öppna altandörren och kÀnna grÀset mellan tossorna, inte vara livrÀdd att katten ska hoppa frÄn tredje vÄningen och sÄnt ni vet.

Det negativa med denna Àr att den Àr 8 kvadrat meter mindre men helt Àrligt byter jag gÀrna ner mig lite för att kunna fÄ botten plan.
FÄr se pÄ söndag vad vi tyckte om den dÄ...


NÀ fÄr sluta skriva för jag har vÀldans problem med att sitta rÀtt upp och ner, lillan trycker pÄ som en galning mot bröstet.... Ska bli skönt nÀr det trycket slÀpper kan jag lova..=)

Lite olika kort, magen Àr frÄn idag:))


Snyggaste killen ever <3 Den Àr skiten kom för nÄgra dagar sen :// Men nu Àr det vÄr.

Nya bÀsta sÀngen... Mitt gos




En mÄnad kvar <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Sol och fredag, kan inte bli bÀttre:)

I onsdas efter jag hade skrivit mitt inlÀgg ringde min enhetschef pÄ jobbet och frÄgade om jag kunde hoppa in nÄgra timmar Ä jobba, visst serru att jag kunde. Jobbade Àven igÄr mellan 8-14 men gud vad jag var trött efter jobbet.
Gjorde vÄfflor till middag medans jag vÀntade pÄ att MIO gubbarna skulle komma hem med vÄran nya sÀng...
Kvart i fem kom dom, weioooo.
Sen drog jag Ă„ bejb ner till Lukas och gick en promenix med han och gav han krubb.
NÀr vi kom hem sen var det montering av nya sÀngen som stod pÄ schemat, bejb fixade allt. Underbra han <3 Jag kollade pÄ, bytte iofs nya sÀngklÀder sÄ nÄtt fick ja gö:)
Sen precis lagom till halv Ätta var sÀngen klar att invigas med; Halv Ätta hos mig <:)

Sov som en gudinna i natt, vaknade till och med pigg kl sex men somnade ju sÄklart efter bejb drog till jobbet. Vaknade halv nio, trött men glaaaaa...

Underbart vÀder ute. SlÀngt i en maskin tvÀtt precis.
Har Ă€ven vart pĂ„ Coop/ÖB och shoppat lite granna.
SÄ nu kan lillan komma, allt finns hemma nu. Köpte det sista idag; TvÀttservetter, blöjor och annat smÄtt Ä gott.

AssÄ ni skulle se mina i vanligt fall smÄ och smala fötter Ä hÀnder nu alltsÄ. SmÄ korvar ser det ut som haha, inte sÄ hett kan jag lova:P

Sitter hÀr hemma i tubtop och short Ä Àr super duper varm. Vetetusan hur jag hade klarat om jag var höggravid mitt i sommaren eller typ utomlands, huamejiii. Inget jag vill tÀnka pÄ nu:)

I helgen skulle Magnus syster ha kommit men det blev instÀllt.
Jag Ä bejb ska iallafall till IKEA tror ja, lönen min sög tyvÀrr denna mÄnaden men men:///

FÄr iofs tillbaka pÄ skatten, fast det Àr ingen monster summa som det brukar vara. Brukar ju fÄ över 10000 varje Är men detta Äret fÄr jag nöja mig men hÀlften. Inte fy skam de heller, Àr ju en gooo extra peng till förÀldrapenningen jag fÄr sÄ ska icke klaga:)

Runt ett kommer bejb hem och dĂ„ ska jag laga kebabsallad, mummmmma:) Sen ska vi vĂ€l göra som alla andra pĂ„ fredagarna och Ă„ka Ă„ handla. Weiooooo, vi och 10000 andra pĂ„ Flygis. Är ju löne helg kom jag pĂ„ med för vissa, ej för mej:/

NÀ dax att göra lite nytta, ha en super fredag alla <3


86,8% och 243 dagar

Japp sÄ mÄnga procent och dagar har jag nu gÄtt men lill skruttan i magen <3
37 dagar kvar tills hon Àr planerad att se dagens ljus för första gÄngen.
Lövlie=)

Har precis kommit hem frÄn en primenix till apoteket, behövde fylla pÄ med Folsyra och sÄ köpte jag en salva till lill skruttans rumpis att ha i skötvÀskan. BÀttre att ha tvÄ en en för lite;) Har fortfarande sÄÄÄÄ jÀkla svÄrt att gÄ imellanÄt, fÄr mitt monster hÄll i magen. SÄ jÀkla jobbigt nu nÀr det Àr super fint vÀder ute och man bara vill ut i solen. Men som sagt BARA 37 dagar kvar...

I lördas grillade vi hemma, jag bejb och Erik sen var vi hemma hos Benny och Sofia en svÀng pÄ, Thunan och Espan var dÀr med. Fast kl; 23 gick jag Ä bejb hem, jag var trött och han kÀnde att det rÀckte sÄ.
Söndagen var vi bara inne hela dagen, lÄg i sÀngen och kollade massa serier. Jag var super trött och bejb lite bakis. Sen var vi extra lata och bestÀllde hemkört;) Han pizza jag avocadosallad, mumma..

Var pÄ förÀldragruppen igÄr igen, hade egentligen nada lust att gÄ men nu i efterhand Àr jag glad att vi gjorde de.
Fick veta en vÀldans bra och nyttigt om ammning, första mÄnaden suger barnet nÀstan hela tiden sa hon. Och man ska hela tiden ge barnet bröstet nÀr hon vill ha de under den tiden. Plus bÀst Àr det att han barnet hos sig i sÀngen under den första mÄnaden. Sure letŽs do this then:)

Till helgen kommer Magnus syster ner. Dom ska ha en liten den 5 april, dom hann innan oss haha...=)
Ska bli sköj. Och jag Ä bejb kanske ska ta en tripp till IKEA, tÀcke till lillan och ett till oss. Kommer behöva tvÄ i den nya sÀngen. Vi har nu ett vanligt 90 till oss bÄda, vill gillar att ligga under samma men sen nÀr jag kommer amma och allt sÄnt kan det vara bra att ha tvÄ st i sÀngen.

Strax kommer bejb hem Ä ska kÀka lunch. Jag ska ta hand om massa tvÀtt och sen fÄr jag se om det blir dega inne eller en svÀng pÄ ett till promenix, fÄr se vad kroppen vill senare....

SÄ hÀr pÄ tjocken Àr jag just nu, vecka 35...

 Bye bye

Snart sÄ kommer den

Den underbara sommaren;))
Helt superduper skönt, sitta ute i solen, glass i handen och en unge i famnen. För det mina vÀnner kommer numera vara vÄran sommar. Jag, bejb och lillan <3 Hur mysigt Àr inte de att tÀnka pÄ va?

Just nu har jag placerat mig i köket med min dator och kollar pÄ nÀr bejb pillar med att sÀtta fast handtag pÄ dörren han har mÄlat vit och fin.

IgÄr var det ju MVC igen och mÀtas. Magen mÀtte nu 31 cm och har kommit tillbaka pÄ den gröna linjen, lÄg ju pytte lite under den innan. HjÀrtat pumpade pÄ bra, 139 slag/min.
Hon ligger fortfarande med huvudet nerÄt och barnmorsken trodde inte hon skulle vÀnda sig igen dÄ hon lÄg sÄ redan förra gÄngen. Magnus fick oxÄ kÀnna pÄ hennes huvud, kÀndes bra knas. Vi kÀnde henne liksom dÀr inne i min mage, hur frÀckt Àr inte de????
Hon tyckte jag skulle gÄ till apoteket och köpa sÄna dÀra skenor att ha pÄ hÀnderna nÀr man sover men jag fÄr se, kÀnns ju lite sÄdÀr men de. Jag har ju mina sovrutiner plus Àr ju bara 42 dagar kvar haha;)))
Annars sÄg allt bra ut med lillan och med mig, tog nÄtt prov. LÀr ju INTE sakna de undebara stick i fingret proverna efter hon Àr född iallafall..
Fick iofs veta att jag kommer fÄ antibiotika dropp i handen under förlossningen dÄ jag har streptokocker i bloden och pÄ det viset för jag inte över det till lillskruttan, tydligen vanligt att fÄ det nÀr man Àr gravid sÄ...

Snart har Magnus öl förbud sÄ i helgen ville han dricka sa han sÄ blir la ner till Littel Dublin, ST PeterŽs day Ä allt.


NÀ dax att ringa mor min. Ha en trevlig fredag alla. Tjohej 

MVC dag ida...

Ska strax göra mig klar för att gÄ till bejbs jobb Ä möta han<3 Sen ska vi Äka till MVC.

Va ju och shoppade igÄr till lillan, gick ju prima
Detta blev det;;  Fast inte heldressen, den köpte vi i HÀrnösand.
 Skt cool ju, rosa och grÄ.

Fick hem ett paket med som jag hade bestÀllt, helt gratis. Det Àr najs:

Dessa coola "skor/tofflor" har vi fÄtt av en bekant till min mamma och pappa:


NÀ dax att börja ta pÄ sig klÀder man kan visa sig ute i:))

Bye bye


Hej hej

Idag Àr jag sÄ förbannat trött, vart vaken halva natten:/ Det har vart sÄÄÄÄÄ varmt och dÄ har dörren vart öppen, elementet av och jag har sovit utan tÀcke..... Detta Àr nog det roligaste med att vara gravid, NOT... Och mina stackars hÀnder dom mÄr inte alls bra just nu men lillan i maggen Àr pigg som tusan sÄ det Àr ju underbart skönt de <3 Japps klagat fÀrdigt för idag:)

IgÄr var det förÀldragruppen för första gÄngen, var la ok. Kollade en förlossningsfilm, trodde jag skulle bli avskrÀckt men inga sÄnna kÀnslor alls kom fram (Puuuuhhh)
Sen pratade barnmorskan om massa olika saker.
NÀsta Àr pÄ tisdag igen. Imorgon Àr det MVC igen och mÀta magen igen. Ska bli skoj Ä se hur mycket den har vÀxt. KÀnns som det stÄr stilla pÄ den fronten...

IgÄr tog jag tag i min garderob.... Detta ska skÀnkas bort till UFF eller var det nu Àr för klÀdsamling vi har hÀr pÄ gÄrden:)
 Och sÄ hÀr lite blev det kvar, TUR att HM finns hÀr pÄ stan sÄ jag kan fylla pÄ inför sommaren:)

Snart eller ja lunchtid kommer bejb hem Ä ska ha mat, sen ska jag ner pÄ stan/byn eller vad man nu kallar centrum hÀr och köpa lite bebis klÀder, lite byxor och nÄgra heldressar. FÄr se vad jag hittar, har en 1000 peng att handla för sÄ lite ska jag nog komma hem med:)

NÀ nu behöver hÀnderna vila...

Den hÀr degklumpen var hela utslagen imorse:)





Mina fina köksblommor

Helgen..

Som var vart super najsig:)
Vart ju underbart vÀder ute, i löve it. Man verkligen kÀnner att vÄren Àr hÀr för att stanna nu, fÄglarna kvittrar och snön Àr snart borta för denna gÄngen.

FredagskvÀllen bjussade pÄ rÀkor och mys pÄ kvÀllen fast bara jag som Ät, bejb hade gjort hemmagjord pizza till sig. Jag gillar inte det sÄ massa och han gillar verkligen INTE rÀkor sÄ det passade ju prima:)

I lördas var det inte mÄnga knop gjorda, lite smÄ pill pÄ dagen med handling och bara strosa runt lite.Köpte ett tÀcke till lillan pÄ JYSK men det var för litet för pÄslakna vi hade köpt:// Men men alltid bra att ha tvÄ st. Jag och bejb köpte varsinna handdukar, han svart Ä jag lila:) TrÀffade Àven pÄ Jennifer en snabbis inne pÄ JYSK. PÄ kvÀllen var det ju melodifestivalen. Nachochipa och nachodip, mummmmmmma!!!! Och helt klart rÀtt lÄt vann:)))))

Söndagen var det full rulle pÄ.
Precis nÀr vi steg upp ringde det pÄ dörren sÄ kom Jonathan och en tjej polare ta han. PÄvÀg hem frÄn efterfest:))
Sen nÀr klockan blev elva tog jag och Magnus oss upp till Mio, skulle kolla lite pÄ sÀng. Det början bli trÄngde, Magnus Àr för lÄng för sÀngen, bÄde han, jag, katten och snart en liten i en 140 sÀng kÀndes la sÄ dÀr.
Men denna blev det: Denna sÀnggaveln blev det, jÀtte bra dÄ vi har lite plats i sovrummet nu nÀr lillans sÀng ska in, detta Àr med "typ" inbyggda sÀngbord. JÀtte smidigt.
Och denna sÀng dÄ. Var nersÀtt med, superduperduper gooooo e den plus att det Àr 180, inte fel. Och inget som tar emot om Bejb behöver strÀcka upp sina fossingar;)) (inte denna sÀnggaveln dÄ)

Vi kan inte bara Äka Ä kolla pÄ saker, bÄde Àr för impulsiva för de:))

Sen blev det rajd ner till Magnus familj, hans mamma skulle firas. Kakor och tÄrta, mumma mumma. Och en svÀng med denna lilla sak

Och sen hem och dÄ fick vi ett till ryck, möblera om lite. Drog för vÄran stora gaderob för en av dörrarna till sovrummet sÄ vi stÀngde den, iallafall tills lillan ska sova i sitt rum. Och in med hennes sÀng för att testa hur det blir. Nu vÀntar vi bara pÄ att sÀngen ska komma hem, tog ju sÄklart hemleverans;)) Ca 3veckor skulle det ta.
Denna dörr Àr nu stÀngdVardagsrummet dÄ.
Sovrummet blev sÄ hÀr:))     

Idag har jag börjat packa pÄ BB-vÀskan, bara lite smÄtt nÀr jag kommer pÄ nÄtt. Tex toa papper Àr med, hört rykten att det pÄ sjukhuset Àr som sandpapper:) Tack Jennifer för tipset:)
Och sen har jag röjt lite i lillans garderob och Àven i min men blev sÄ förbannat trött sÄ jag la mig pÄ sÀngen och slumrade nÄn timme:P
Och tvÀttat tvÄ maskiner, bejb kom hem och Ät lunch en snabbis med. Mysigt!

IkvÀll ska vi hem till familjen pÄ middag. Fast det hade jag ju glömt bort sÄ jag hade redan tagit upp flÀskotletter och planerat att gÄ Ä köpa potÀter men dÄ slapp ja de...

Imorgon Àr det första förÀldragruppen, undra hur de ska bli???

Mina stackars hÀnder Àr ömma och styrkan har minskat med ca 50%, tappar i snitt saker hela dagen. JÀtte knas men lÀst att det kan bli sÄ. Armarna somnar/dommnar bort under nÀtterna med. Lite mysko, sover inte sÄ mega bra men bara att vÀnja sig, snart kommer ju liten ville ha krubb pÄ nÀtterna sÄ bara att gilla lÀget och passa pÄ att vila lite nÀr man blir trött pÄ dan istÀllet:)

PÄ tal om de, nu blir det slappa i soffan men en serie och dricksyoghurt innan bejb kommer hem för dagen.

Bye byeFörsök hitta naveln:)))

Första veckan hemma..

Har varit helt okej. Fick gjort en massa saker plus fick Àven jobba lite i torsdas. En kort tur mellan halv nio pÄ morran till kvart i ett men det var skönt.
Var ju helt slut i ryggen pÄ kvÀllen men underbart att trÀffa jobbpolarna:))

Idag vaknade jag kl 8, gick upp. Mölade frulle och kollade pÄ Unga Mödrar, kanal5 play e bÀst:))
Sen fick jag ett ryk nu sÄ Àr det rent och fint hemma inför helgen. KÀnns skönt. Idag passar vi vove med, lille Lukas.

Jag vill Äka till IKEA igen, typ i helgen. FÄr se om Bejb Àr lika road av den tanken:P

Jag minns i början nÀr jag var gravid, fixade en app till mobilen dÄ sÄ man kunde hÄlla koll pÄ dagarna... Det stod typ 266 dagar kvar till BF. Idag stÄr det det 49, fatta galet. Det Àr liksom snart......
Vi ska liksom bli mamma och pappa. VI jag och min underbara bÀsta bejb... GAAAALET vÀrre, spÀnnande, skrÀmmande, annorlunda och underbart..

Sista fixet nu hÄller pÄ och grejas med. MÄste köpa klart allt, som blöjor och tvÀttlappar mm..
Vi skjuter upp det hela tiden kÀnns det som, tror man inte vill för dÄ blir det verkligen verkligt..
Har iallafall fÄtt köpt en ammnings BH. Och sÄ fick vi en Baby Björn BÀrsele av mamma.
 


Passar perfekt till vagnen:))  
Som ni ser:)

HÀr kommer lite bilder dÄrÄ...
Tjockisen Àr jag nu i vecka 33+4
Och sen lite smÄkort pÄ hur vi lyckats klÀmma in allt i ett litet rum nu tills lillans sÀng ska in till oss:) Plus en ny rosa fin lampa till hennes rum :))




Nu sÄ

Nu gĂ„r man runt hemma och drar utan att jobba, och jag klagar inte ÄN iallafall...
Bra skönt att kunna sova ut men kan ju lova att jag Àr lika trött kl fyra som vanligt.

IgĂ„r ringde jag en massa samtal hĂ€r och var och skrev in mig pĂ„ AMS. Tog en svĂ€ng pĂ„ stan och kollade lite klĂ€der bĂ„de till lillan och mig. Gud vad jag vill shoppa vĂ„r/sommarklĂ€der nu men det fĂ„r allt vĂ€nta. Är ju guld att ha HM pĂ„ stan, i love it.

Idag blir det en svÀng till ex-jobbet och lÀmna tillbaka nycklarna och sen Coop. SÄg att mitt bröd visst hade gÄtt ut den 3 mars och man ska inte Àta saker som gÄtt ut, speciellt inte nÀr man Àr pÄ tjocken:P
MÄste Àven köpa kuvert och frimÀrken, mÄste skicka in papper till a-kassan. Och kontakta chefen för att fÄ anstÀllningsintyg (tror jag det va)

Kanske kan vara lite mera bloggaktiv nu oxÄ nÀr jag Àr hemma och drar.

Ska dra och simma i veckan med, pÄ dagarna Àr det ju prima att göra de. Om nu bikinin passar haha;))

Ja i helgen var ju mamma hÀr, gick ju prima prima. Trevligt va de me, gjorde en massa sÄ nÀr söndagskvÀllen kom och vi hade lÀmnat mamma, Àtiti och lagt oss i sÀngen var det inte mÄnga minuters tv-tittande innan ögonen tackade för sig och ville nana...

NÀ nu ska det sorteras papper som ska sÀtta in i bebispÀrm sÄ vi har koll pÄ alla papper. Annars har jag en vana att lÀgga de lite hÀr och var:)

Ha en skön tisdag, för det ska jag ha. Ut och njut i solen med, B-vitaminer Àr bra:))))

Last day...

Japps pÄ schemat idag.... KÀnns la sÄdÀr men ÀndÄ skönt, kroppen Àr helt slut nÀr jag kommer hem.
Hade vart bra om man kunde bestÀmma tiden man jobbar sjÀlv efter hur kroppen mÄr men sÄ funkar det ju ej tyvÀrr..

LĂ„g i sĂ€ngen efter bejb hade gĂ„tt och undrade vad det var fĂ€r underligt ljud jag hörde, men sen kom jag pĂ„ÂŽt.... FÅGELKVITTER <3 Hell yeah. VĂ„ren Ă€r pĂ„ ge, lövlie..

IgÄr stÀdade vi efter jobbet, sÄ hann Àta middag till kl 19 sen var det sÀngen, helt slut. KÀnde mig som en 100+ tanta som skulle ta sig ur sÀngen haha... Sexigt vÀrre:))

Idag vankas det jobb till 15:45 sen kommer Magnus och hÀmtar mig, ICA flygfyren för monster handling och sen hem Àta. Och efter det ska vi Äka till Arlanda för att hÀmta upp mamma..
Hon ska komma pÄ besök, mÄste ju trÀffa Magnus familj innan vi fÄr en egen liten familj jag Ä bejb <3

AssÄ ni skulle veta hur mycket jag spiller pÄ min mage hela tiden. Magnus sa dÄ; Ja tÀnk dÄ pÄ hur mycket av det du spiller pÄ magen nu som hamnade pÄ golvet innan.... Hmmmm ja undra de, tur att det Àr han som dammsuger hemma dÄ haha:))

Helgen var hela underbar men Kinan pÄ fredagen och sen kryssningen pÄ lördagen men GUD vad jag kÀnnde mig över körd av ett tÄg pÄ mÄndagen... Men nu Àr det 100% vila innan lillan kommer men "festande" för min del..

I mÄndas hÀmtade vi ut vÄran vagn, ska ta ett tjusigt kort pĎn en dag snart..

Nu vankas det matlÄde packning och sista finslipningen pÄ facet innan jobbets sista dag...

HaŽt gött, byebye

RSS 2.0