Hell yeah, Àntligen sol ute :) precis vari...

imag0924 (MMS)

Hell yeah, Àntligen sol ute :) precis varit hos lÀkaren med liten Allt var bra men hon ville att vi skulle till sjukgymnasten dÄ Ronja har tagit den högra sidan som favvis. Ligger och tittar mest Ät de hÄllet och dÄ har hennes muskler pÄ vÀnster sidan inte blivit lika utvecklade som pÄ högra. Men vi ska jobba med det hemma lite sÄ kommer det bli bra. Hon vÀger 5400 gram nu. Stora tjejen. Nu ska vi handla dÄ vi ska grilla ikvÀll. Todelidooo


SÄ hÀr trött Àr vÄran lilla skrutta idag.....

imag0906 (MMS)

SÄ hÀr trött Àr vÄran lilla skrutta idag... Sovit till kl nio pÄ morgonen och sen frÄn elva och sover fortfarande.. Undra hur denna kvÀllen/natten kommer bli för mig Ä bejb :) gÄr liksom inte att vÀcka henne heller, aja.. ikvÀll ska vi Àta goooooa hemlagade hamburgare och kolla pÄ : en gÄng i phuket. Mysmys. Imorgon ska vi pÄ Ronjas första lÀkarbesök... Ute skiner Solen och inne Àr det dax att börja med kÀket.


Glad skrutta :) igÄr köpte vi utemöbler oc...

imag0884 (MMS)

Glad skrutta :) igĂ„r köpte vi utemöbler och en grill som pĂ„ kvĂ€llen invigdes. Idag Ă€r det stor handling kĂ€k som stĂ„r pĂ„ schemat. Just nu sitter jag och liten i bilen utanför mormor och Magnus Ă€r och lĂ€mnar lite saker i förrĂ„det. Är svensk sommar hĂ€r nu pĂ„ riktigt med Skit vĂ€der och regn men what toooo Do liksom. PĂ„ fredag kommer vĂ€rldens bĂ€sta hit, ronjas gudmor och min bĂ€sta Maria<3 Magnus börjar sin semester nu och tre veckor framĂ„t och han var redan kvart över elva idag rastlös.... Hur FAN ska detta gĂ„????? NĂ€ flygis nĂ€sta.


SÄ hÀr fin var liten igÄr. Var en mysig da...

imag0862 (MMS)

SÄ hÀr fin var liten igÄr. Var en mysig dag igÄr hÀr pÄ landet:) nu blir det snart en promenix med Dennis lilla familj.. Bejd ska bara komma tillbaka, han Àr hemma och ger katten medicin..


Mot landet.... Ronja Àr redo för sin först...

1340277900389 (MMS)

Mot landet.... Ronja Àr redo för sin första midsommar. Hon gillar't... FÄr se om jag vÄgar mig ta ett glas vin pÄ midsommarafton, Àr ju inte farligt Àven om man ammar men jag Àr nojig... Ha en underbar dag.


God morgon... Liten Àr pÄ strÄlande humör,...

1340268553769 (MMS)

God morgon... Liten Àr pÄ strÄlande humör, nackdel Àr att hon inte vill lÀmna mamman sin :) men nu sover hon i min fann sÄ ska försöka lÀgga liten i sin sÀng sÄ jag kan packa vÀskan... Vi Äker ju kl halv tvÄ. :)


Tjohej... Detta med mobilblogga verkar ju ...

1340178168318 (MMS)

Tjohej... Detta med mobilblogga verkar ju gÄ prima :) nu ska snart jag och liten gÄ och köpa skor till mig. MÄste ha bÀttre nu nÀr det Àntligen Àr varmt och skönt ute. IgÄr var ju Camilla, Uffe och Dennis hÀr. Vi Ät tacos, barnen lÄg sÄ snÀllt pÄ en filt tillsammans sÄ deras förÀldrar fick Àta i lugn och ro, underbara barn. <3 Ronja har pÄ sig en super söt Onepice som vi fick av emmeli... Imorgon bÀr det av ut till landet för att börja midsommar firandet, mat mat mat i mÀngder, lövlie... NÀ dax att klÀ pÄ mig med och dra oss ivÀg. Todelidoooo....


Litet bloggande frÄn mobilen test :)

imag0818 (MMS)

Litet bloggande frÄn mobilen test :)


KattskrÀlle

Hon har gjort illa sin bak tass, ena trmpisen dÀr:/ 2200 kr gick kalaset pÄ, söva henne, kolla tassen, raka lite mellan tÄrna, vÀcka henne, apoteket och anibiotika kur i 10 dagar, HURRA.... Och sÄklart en tratt pÄ huvudet pÄ na...
Aja sÄ kan de gÄ, tur att jag fick tillbaka 4000 pÄ skatten iallafall:)

Dagen började tidigt idag med att liten ville gÄ upp efter magnus gick till jobbet sÄ visst det var bara att gilla lÀget. Jag gick upp, tog pÄ oss, Ät frukost, lekte lite med liten och sen dess har hon sovit, skit unge:))
Men söt som alltid ÀndÄ, vÄran lilla skatt <3

Bejb har precis vart hemma pÄ lunch och nu sitter jag hÀr och gör faktist inte ett skit och det Àr bra skönt.
GÄrdagen vart det massa kÀndes det som, men Ronja var super dupig mammig och jag kunde inte lÀgga ner henne typ utan skrik, babybjörn pÄ magen och upp och tvÀtta, och sen skulle vi ju ivÀg med katten, och efter det stÀda hemma. Det lÄter ju som nada att göra men nÀr man har en liten som vill vara vid och pÄ dig hela tiden Àr det tametusan fullt upp...
Men idag vill hon bara ligga sjÀlv och sova sÄ var dag Àr den andra olik:)

IkvÀll kommer Camilla, Uffe och lilla Dennis pÄ kÀk. Dom Àr hÀr nere frÄn HÀrmösand över midsommar.
Vi har planerat vÄrat gemensamma dop och fixat kort, inbjudningar, listor och sÄnt man ska innan det Àr dax att döpas. Nu vÀntar jag bara pÄ att prÀsten ska höra av sig sÄ vi kan trÀffas alla innan dom Äker hem men vi fÄr se om han/hon behagar göra det...

Det börjar Àntligen bli ordning hemma nu se vi flyttade till Solbacka,lite kvar men snart sÄÄÄÄ.... Lövlie.


Hoppsan...

HÀr har jag visst missat att kludda ner, men fÄr faktiskt skylla pÄ att vi haft det sjukt fullt upp....
Flyttat och mitt i renovering/flytt fÄr min Àlkling en infekterad blindtarm, men flytten och renoveringen blev av tack vara underbara mÀnniskor <3
Men sen fick han tyvÀrr en intektion i sÄren men med dunder kur av tabletter sÄ mÄr han nu super bra igen.

Hunnit med att vara nere i stenungsund/svenshögen med.

Har ju tusen saker att skriva men det Àr ju super fint vÀder ute sÄ trist att sitta inne://

Idag blir vÄran lilla skrutta hela 2 mÄnader, tiden vart tar du vÀgen????

Hunnit med en lÄng hÀrlig promenad idag i det underbara vÀdret och nu stÄr Àven en mumsig gryta pÄ fransyska pÄ spisen och puttrar.

Livet som smÄbarns förÀldrar Àr underbart men tiden vi hade för varandra har liksom inte hunnits med till 100%, visst hinner vi men ibland vill man har lite mera tid pÄ sig;)
DÄ kom jag pÄ iden igÄr att vi tar en promenix pÄ kvÀllen med liten i vagnen sÄ somnar hon och vi fÄr lite mystid och tametusan det funkade prima. Var skönt att kunna vara lite Vi och ha tiden.
Inte för att man har sÄÄÄ mycket att göra men lite hann vi allt med.

Har oxÄ kommit pÄ de att Ronja snuttar som mest pÄ kvÀllen och dÄ hon suger intensivt pÄ brösten kÀnns det som dom inte hinner med hennes tempo och producera mera sÄ under natten försöker jag bara ge henne ett av brösten sÄ det andra Àr fullt pÄ morgonen och dÄ pumpar jag ur det i en nappflaska.
Och det gav vi henne igÄr dÄ jag mÀrke att mina bröst var slut och GUD va hon vart nöjd... Underbart att se, hon fÀllde upp armarna bredvid mig och var sÄÄÄÄÄ nöjd. Plus att Magnus fick mata henne med, tror jag verkligen han gillade:)
VÄran underbara Àlskade unge <3

Till helgen kommer Uffe och Camilla och deras lille skrutt Dennis och Àr hÀr ett tag. Ska bli skoj att se alla igen.
Och Magnus gÄr snart pÄ sin semster med, underbart skönt. Han jobbar till midsommar sen 3 veckor och sen tar han ut lite i august runt vÄra födelsedagar med.

Dopet Àr Àven de bokat, den 8 september blir det, dubbel dop med Dennis.

Och den 29 kommer vÀrldens bÀsta Maria upp pÄ besök med, fiiiiiiiifan va allt Àr helt underbart just nu...

NÀ ska passa pÄ att trÀna lite nu innan lillan vaknar igen...



RSS 2.0