MĂ„ndag igen

Helgen rullade pÄ i full fart...
I lördas var jag och bejb inne i sthlm för att ta en fika med Anneli och hennes bror. NÀr man trÀffar Stenungsundsbor inser man att man saknar dom lite mera Àn vad man tror...:)
Ska trÀffa Anneli igen runt jul, Äker hem till mor och far dÄ. Med <3-at sÄklart=)
IgĂ„r mĂ„dde min kÀÀÀÀÀÀra Ă€lskling STRÅLANDE (ironi)... Vi var pĂ„ halloween fest, ute Ă€nda tills 12, det ni. De har inte hĂ€nt sen, ja mĂ„ste vara Grekland... Är man gravid sĂ„ e man :P Men sen runt 16-tiden piggnade han till och dĂ„ skulle vi göra saker, hallĂ„ dĂ„ var ju jag trött...;)
Men det var en bra dag, vi lagade potatisgratÀng, stekt flÀskkotletter och en go sallad till. Göttans vart de.

Idag Àr det bad som vanligt med jobbet, efter jobbet mÄste det handlas lite. Folsyran börjar sina med...

MÄste sÀga att det Àr jÀklans skönt att det Àr ljust nÀr man gÄr upp nu, man blir piggare.
Tycker det Àr sak samma om det Àr mörkare nÀr man slutar. IgÄr tÀndes det levande ljus lite hÀr och var och det var ju super mysigt sÄ lÄt mörkret komma. Bring it on!! =)

NÀ nu blir det kolla vad som kommit ut i dag pÄ pogdesign sidan. Serier!!!

I lördas=)


Kasst..

Ja det var de hÀr ja.
Den dÀr goooa huvudvÀrken Àr sjukt jobbig, hela jÀvla tiden. Halsen lÄter manlig och nÀsan Àr lite blöt :)
SÄ idag Àr det soffan för hela slanten.
Min underbara goooooa bejb kom hem med lunch, MC fucking goa Donken...
Han var ganska charmig med nÀr jag sa att jag kÀnde mig lite kass; Ja du ser vÀldigt tunn och blek ut. Charmtrollet nummer ett Àr han allt <3

TÀnkte pĎt igÄr, undra var jag hade gjort nu om jag inte hade trÀffat Magnus pÄ detta sÀtt (kÀnslor dÄ)
Tragiskt att tÀnka att jag sÀkert hade haft samma liv som innan. Burrrr, uschi. För att inte fÄ kÀnna denna lycka som jag har nu hade vart hemskt.
Vet att jag hade kunnat trÀffa en bÀttre kille att skaffa barn med, leva med, Àlska, helt lövlie e han allt.
Kan ju inte sÀga att det Àr en dans pÄ rosor hela tiden, vi tjafsar. Man ska det, nyttigt att vÀdra ut lite. Tror jag hade vart mera rÀtt om vi hade vart överens hela tiden och haft samma Äsikter, tankar och hela faderuttan...
Men gud vad vi kan ha roligt bara han och ja, behöver liksom inte sÄ mycket mera =)

Idag har det tittats pÄ GreyŽs och dom desperata fruarna....

Ja junior gör mĂ„nga försök med att sĂ€ga; Du har vĂ€l inte glömt mig??? Fy tusan vad jag mĂ„r illa ibland. Är mest pĂ„ kvĂ€llarna men vid lunch kommer det med. Blir lite nojig att jag stannat pĂ„ en vikt nu, jag försöker verkligen behĂ„lla maten men hXn har en vilja av stĂ„l..
Och just nu gĂ„r jag pĂ„ lite antibiotika, har vĂ€l 7 dagar kvar. Super skoj, inte alls nojig att ta tabletter nĂ€r man har en liten i maggen... NEJ DÅ!!! ://

NÀ nog för idag, soffan vill ha vÀrme igen.

Idag...

Är icke en bra dag ;//
KÀnner mig lite halvt överkörd av ett tÄg, skallen har besök av ett hÄrdrocks band och nÀsan har insett att vattenfall Àr coolt :)
FÄr se hur denna dagen kommer gÄ, kÀnns egentligen som sÀngen skulle vara en bra sak idag men dÀr fÄr man ju inga pengar, Daaahhhh :P

Han jag <3-ar Àr ju borta hela kvÀllen med sÄ det lÀr ju vara ganska sÄÄÄ synd om mig ikvÀll...
Serier och kokt falokörv med potatis och vitsĂ„s men en jĂ€vla massa peppar fĂ„r kvĂ€llen bjussa pĂ„, LÖVLIE!!

Ja idag Àr det vecka 16, rulli rull vad tiden drar ivÀg....
SJUKT skoj men ÀndÄ lÀskigt, ultradjudet nÀrmar sig. Ska vi ta reda pÄ kön, vill vi det? TÀnk om det Àr 6 st hahahaha.... Ja kanske lite att ta i men ÀndÄ...

Ute ser det ut som en skrÀckfilm, dimma te max...


Tjolahej....


Vecka 16:

I vecka 16 sparkar och rör sig bebisen hela tiden medan den Àr vaken. MÄnga gravida kvinnor kÀnner de första sparkarna i den hÀr perioden.

Bebis

Bebisen Àr 10,5 till 11,5 cm lÄng och vÀger omkring 80 g. NavelstrÀngen börjar flyttas lÀngre ner pÄ bebisens mage. Bebisen sparkar och rör sig stÀndigt vaken tid. MÄnga kvinnor kÀnner den sparka första gÄngen mellan vecka 16 och 20.


Vi Àr sugna....

Men finns sÄ mÄnga OM...
Vi gillade redhuset igÄr, lite saker som ska göras pĎt. Badrummen och lite tapeter och golv men absolut inget akut, det Àr helt redo att bo i pÄ en gÄng. Men alla dessa frÄgor som snurrar i huvudet.
Lite segt att somna igÄr nÀr man tÀnkte sÄ mycket hela tin....
Bejb lÀgger nog ett bud idag nÀr hon ringer, hade ju vart sÄ underbart hÀrligt att fÄ bottenplan. Plus att lÀget var ju guld... Speciellt för katten med :)
Men det var ju andra som glutta pÄt med sÄ vi fÄr se... Ligger ju pÄ andra sidan stan med, blir lÄngt till mitt jobb men troligtvis Àr jag hemma mamma vid den tiden och sen Àr ju cykel bra nÀr man en gÄng i tiden kommer tillbaka till arbetslivet.
Jaja det blir som det blir!

Idag vankas det bad pĂ„ Ros med en av brukarna, underbart. Älskar mĂ„ndagarna!!
IgÄr gjordes det inte mÄnga knop pÄ em/kvÀllen, serier, film (super 8) och vi var till och med sÄ lata att det blev hemkörning. Kycklingsallad, mumma!!!!
NÀr det Àr söndag fÄr man dega...

Denna veckan Àr lite knas, pÄ tisdagen Àr Magnus borta hela kvÀllen och hjÀlper en kompis till hans mor och flytta. Och Torsdagen har jag kvÀllsmöte och Bejb ska greja bilen hela kvÀllen. Saknar han redan ://// Man blir sÄ van att vara med varandra hela tiden sÄ nÀr man inte Àr det kÀnns det mega skumt..

Gör planer inför julen med, blir hemma hos mor och far frÄn den 23 pÄ kvÀllen eller den 24 pÄ dagen tills den 27 tippar vi pÄ. Brossan kommer ner den 26! Kanske ska kunna hinna med Ullared dÄ, jaaaaaaaaaaaaaaaaa....=))

NĂ€ dax att starta denna jobbvecka! Tjohej.

Hon tar upp halva sÀnga!! <3


Ikea, jÀvla dyrt med fönstershopping...

Dom mÄste ju lura oss svenskar egentligen, vi skulle ju bara kolla ;)))
Men vikigt saker blev det sÄ ska inte klaga. Blev bÀddmadrass och verkligen behövdes. Gud va gött vi sov i natt. Och sÄklart massa andra saker! Det bÀsta var ju sÄklart pepparkakorna.
SĂ„ igĂ„r vart det pepparkakor som doppades i mjölk och tillbehör vart JULMUST!!! Äntligen Ă€r den hĂ€r!!!

Nu sitter jag hÀr hemma och laddar för en; rensa ut alla mini klÀder ur gaderoben stund. Magnus Àr pÄ sitt jobb och grejar med sin bil, solskydd pÄ rutorna sÀtts in. Bra sen nÀr junior tittar ut och ska Äka med i bilen.

Sen ska han hÀmta mig kl tio i tolv för vi ska gÄ pÄ en visning pÄ ett radhus i solbacka, ska mest bara kolla för att de Àr skoj men vem vet vi kanske totalt fastnar fört :))

NÀ ska ta tag i tvÀtten innan, tiden rullar ju i 140 fart, attans!!!!!


HĂ€r har ni den lilla/e....
Har hunnit bli 15 veckor och 5 hela dagar...



Underbara hÀrliga fredag!!!

Äntligen strax helg. Bara 8 timmars jobb innan sen jĂ€vlar!!
RÀkor stÄr pÄ schemat idag, eller just nu kÀnner jag för de sÄ vi fÄr vÀl se sen. =)
Och sÄklart IDOL!!!
Undra hur mÄnga som kommer tabba sig denna gÄng...

Ohhh sÄ fick jag veta igÄr med att Anneli min belsebub kommer till Sthlm nÀsta helg, GULD!!!!
DÄ blir det in dit igen men mannen min under armen. Dom har aldirg trÀffats, najs najs...

Blev en svÀng till HM igÄr, lite smÄ skit och betalade men nÀr jag skulle gÄ ut Ä hemÄt ropade en tjöja pÄ mig. SÄ det vara bara att pröva den, satt som en smÀck och hosta upp kosing sen kom Bejb och hÀmtade mig. Perfekt tajmig vart de me...

IgÄr var en knasig dag pÄ jobbet, allt gick i dunder fart. Jobbade ju iofs med vÀldens bÀsta Jennifer med ju sÄ=))
Afsis VAB-ade igÄr, Àven idag. SÄ idag blir det Marie och jag som jobbar. Underbar tjej att jobba med....

Snart Àr det Fredags fralla pÄ jobbet, sitter iofs fortfarande smÀll mÀtt efter gröten men det löser sig nog, mat gÄr alltid ner!!
SlÀngt ihop sallad nu pÄ morran med till lunchen pÄ jobbet, allt gÄr i turbo pÄ morran hÀr i Gustavsson/Gunnarsson boendet!!

Idag slutar Magnus tidigt, inte OK... Tycker han kan jobba som oss andra till 16:00 men nÀ han ska dega soffa antar ja.... AVIS!!!! =///

Nopps off we goooooo. HÀrlig fredg pÄ er!! <3



 
Jag och Anneli Flera flera Ă„r sen!!


Hungrig...

JÀtte jobbigt, har guldlÀge varje morgon att sova en extra timma efter att Magnus har gÄtt till jobbet men kan verkligen inte för jag Àr sÄ förbaskat hungrig... Idag blev det till och med extra plus en macka som jag gjort till jobbet. Hade med mig en bar och satsumas till jobbet igÄr som skulle rÀcka hela dagen, nÀr klockan var halv elva var allt slut :) JÀkla gam Àr ja....
Men sÄ lÀnge det inte Àr godis pÄse eller onyttiga saker sÄ Àr det la ba att svulla pÄ antar ja.... =)

Idag Àr det en lite konstig dag pÄ jobbet, jobbar fram till typ kvart i tvÄ för sen ska jag gÄ till Ros och ha Patient och brukar sÀkerhet till halv fyra. Sen blir det HM, det Àr en bra sak med detta stÀllet, HM finns...

Magnus frÄgade vad vi skulle gö te helgen men det var helt tomt bÄde i bollen och i kalendern sÄ det lÀr bli slappe helg. Om vi nu kommer kunna ligga hemma en hel helg utan att göra nÄtt. Brukar oftast bli landet eller nÄtt sÄnt.
Kanske kan bli IKEA och fönstershoppa i förvÀg till lillen/lillan.

MÄste ju oxÄ bestÀlla en vagn. Fast detta blir efter ultraljudet, mÄste ju veta hur stor vagn vi behöver :))
Mamma hade koll pÄ vagnar hon, jag sjÀlv har nada aning. Vet bara att det ska va; Sitt och ligg vagn med stora hjul och jag vill kunna ta ur sjÀlva liggdelen och ta med upp i lÀgenheten. Ja det var la de ja. Koll som fan hÀr ju..

Jobbet, bara tvÄ dagar kvar sen myshelg med VÀrldens BÀsta <3<3<3
 

 


Skratt till grÄt till en salig blandning...

SÄ var det igÄr kvÀll, var ju skita jobbigt ju men lite skoj med. Hur kroppen funkar liksom.

Dagens tips Àr hÄrband, Àven om magen inte Àr mega stor sÄ syns det sÄ klart och kÀnns att jag snart har gÄtt 4 mÄnader med lillen/lillan i magen sÄ hÄrband till hÄret Àr perfekt att ha som en liten extra hjÀlp att kunna ha mina jeans lite lÀngre. Drar upp dragkedjan men knÀpper ej knappen, det stÄr hÄrbandet för, super göttans e de. =)

NÀr jag blev pÄ tjocken vÀgde jag 58 och nu 15 veckor och 1 dag senare stÄr den pÄ 60,5... KÀnns ganska lugnt, vill inte ha som min mor över 30 kilo att behöva gÄ ner nÀr det Àr klappat Ä klart ;) Fast min mor vÀntade egentligen tvillingar fast den blev utomkvedshavandeskap och bara jag kvar sÄ men ÀndÄ...
Det Àr rÀdslan jag har, att vi fÄr tvÄ smÄ knoddar. Jag Àr tvilling, pappa Àr tvilling fast dÄ hade jag nog haft mera mage... Ja den som hÀnger kvar fÄr veta snart, 17/11.... KÀnns som en evighet tills dess ju..://

..............

AssÄ Anna ja jag tycker inte jag har sett dig sista tiden, inget jobb kvar? TrÄkigt;////
Ja men herregud vi Àr precis likadana, serier och sen placera röva i soffan men matan framför. varför krÄngla te det men att sitta i köket :))
Ja jag vill veta vad det blir, men det Àr vÀl sÄ man kÀnner nu men vi ska prata om det hÀr hemma sen nÀr det nÀrmar sig :)

Ohhhh ni hinner före oss ju Camilla, avis ;) Ska ni ta reda pÄ vad det blir dÄ?

Tack Evelina, det ska jag allt göra. Magnus och jag ser fram emot detta sÄ jÀklans mycket sÄ...


2011-09-08 (vecka 8) Inget alls Àn pÄ maggen.





2011-10-05 (vecka 13) Liten kula =)





2011-10-18 (vecka 15) Lite mera kul pÄ maggen


Ja snurrig va det ja...

Hittade ju INTE sladden till att föra över kort igÄr, men om man tÀnker (tydligen inte min grej) sÄ Àr det ju samma sladd som man laddar telefonen med ;) PINSAMT!!! :P
Laddar upp lite kort till i morgon nÀr tiden finns mera.

Har precis klÀmmt i mig en jÀkla massa gröt, blir ju sÄÄÄÄÄ förbaskat hungrig typ nÀr jag kommer till jobbet sÄ laddar man tidigt pÄ morran kanske jag slipper smÄ Àta. FÄr ta med mina Tom och Jerry kex te jobbet i vÀrsta fall haha...
Det mĂ„ste nog vara (lĂ€s med ironi) det VÄRSTA att man mĂ„ste Ă€ta hela tiden, jag som verkligen inte Ă€lskar all mat ;))))))

IgÄr gick vi loss pÄ Digestivekex och pihladelpia ost (eller hur det stavas).... Mumma mumma...

Just de ja, idag gÄr jag in i vecka 15. JÀklans var tiden rullar pÄ, sjukt fort!!


NÄgra svar dÄrÄ;
Nja symtonfri har jag inte vart innan Katrin, mÄtt illa fast bara en gÄng pÄ dagen och resten pÄ kvÀllarna. Hade min tid efter middagen ett tag men sista tiden har det vart mellan 14-17 tiden, lagon skoj men det ingÄr ju.. =) Och ja trött, skojar du eller, trodde jag skulle somna stÄendes ibland..

Japps Camilla vi har fÄtt tid den 17/11 till ultradjud, ni dÄ?

NÀ mamma sÀger att jag inte kommer bli stor heller Riset, eller ja alla andra oxÄ iofs...

Tack Anna, vi Àr super duper glada över det lilla livet ;) Det Àr strÄlande med oss, har börjat gÄ i ide nu nÀr vintern kommer och alla serier börjar igen haha... Hur Àr det sjÀlv dÄ??

NĂ€ Jobbet kallar idag igen!!


Gravid och lyx....


Sitter hÀr med min gooooa varma oboy och vÀntar pÄ att klockan ska ticka pÄ sÄ man kan fÄ gÄ te jobbet igen...
Idag vankas det bad pĂ„ Ros pĂ„ em med jobbet. Är en sĂ„n uppvĂ€rmd bassĂ€ng sĂ„ det Ă€r skita varmt, tippar pĂ„ typ 37 grader eller nĂ„tt (minnet sviker).

TÀnkte lÀgga upp lite bilder pÄ maggen men hittar inte sladden te mobilen, Magnus vet nog vart den Àr men han sitter pÄ möte sÄ kan ju inte ringa Ä störa sÄklart.


Denna veckan har varit sÄ dÀr konstig, det hÀnder liksom inget. Magen stÄr still, med andra ord vÀxer typ nada alls, kÀnner inte alls av att jag Àr pÄ tjocken. Men vet ju att de Àr sÄ men ÀndÄ lite lÀskigt, man vill ju se det liksom. Hittar pÄ bilder pÄ andra i veckan 14 och deras magar Àr ju moster stora, min Àr platt (lite put).

Men fÄr vÀl se sen, kanske bara sÀger PANG och sen vaggar ja fram ;) Snart ny vecka ju sÄ.

NÄn annan gravid som Àr koll pÄ detta med Folsyra och om man ska sluta med den eller knapra pÄ under hela tin??

NÀ dax att borsta gaddarna Ä packa badklÀderna! 
Bye




Den 19/8-2011
 


HÀrlig inte göra nÄtt alls söndag...

IgÄr vart det som sagt middag med Borg och hennes syster i stan, najs var de.
Jag drack en sketa goooo strawberry daiquiri (utan sprit sÄkart) och resten hinkade öl...
Var pÄ en Thaikrog Ä kÀkade, helt okej mat.

Idag ligger jag Ä bejb inne och har serie maraton, smaskar chips och allmÀnt degar. Magnus Àr nog lite bakis :)
Ute skiner iofs solen sÄ ska vÀl palla oss ut sen, om kroppen vill..
Sov fan lÀnge i morse, kvart över nio. Har inte hÀnt pÄ mÄnader, inte vana att vara ute pÄ helgerna lÀngre.

NÀ nu kokar körven, dax att kÀka.
Trevlig söndag


Goooo morra!

Vaken sen lite innan sju. Fast dÄ mÄste det ju tillÀggas att jag inte ens kunde kolla klart pÄ Idol igÄr för jag hann somna... Jag för skylla pÄ Junior, har kör slut pÄ mej :)
IgÄr blev det pizza mys, chips och idol, skön lördag med Àlsklingen min.
Idag vankas det Sthlm, trÀffa Borg #2.
TÀnkte ringa na nu men sen sÄg jag pÄ fejjan att det nog inte Àr lÀge Àn, tippar pÄ lite bakis ;)
FĂ„r se om det blir middag eller bara en fika, middag hade vart godast. (Ă€r ju konstant hungrig) :P

Lite svÄrt det hÀr med en blogg, va fan ska man kludda ner liksom. Vet ju att munnen min gÄr i ett hela tin men sen Àr det ju slut typ..

NÀ men goooo lördag pÄ er!


Gravid, snurrig och förbannat lycklig.

Ja sÄ Àr mina dagar, ja om man tar bort det förbannade humörsvÀgningarna :))
Men alla kan ju inte vara perfekta.

TÀnkte börja kludda ner lite ibland. Detta Àr en gammal gammal blogg som jag tog bort alla de andra inlÀggen pÄ och tÀnkte frÀscha upp lite med "vuxet" skrivande, hur det nu ska gÄ Àr en annan femma :)

Just nu Àr jag inne i vecka 14+4 dagar, magen börjar puta. Ganska sött nu nÀr det Àn Àr liten.
Sen blir det vÀl ballong varning som kommer svajandes fram men det kommer vara dunder tjusigt de med..
Junior kan nu snutta tumme dÀr inne, lÀngtar till att fÄ se den eller DE smÄ liven pÄ ultraljud. Men det Àr först om en mÄnad och nÄgra dagar sÄ det Àr bara att hÄlla ut...

NÀ dax att börja göra sig gÄ klar, morgon möte pÄ ett boende och sen fredagsfralla pÄ jobbet vÀntar, fredagar pÄ mitt jobb Àr de bÀsta ever!! <3

Todels!!



RSS 2.0