Sorry

Men hÀr Àr det ganska dött just nu. Detta pga att vi Àr mitt i renovering, flytt, amning och blöjbyten plus jÀkla fint vÀder...

Tiden kommer komma igen dÄ man kan sÀtta sig och kludda lite. Hade vart najs om jag hade kunnat blogga frÄn mobilen men har inte rikigt fÄtt de att funka, antar att man ska köpa nÄtt PRO eller skit. Palla...

Liten har fÀlt upp armanrna och ligger i sin sÀng, jag packar och katten springer runt och skriker pÄ mig. Antar att hon tror vi ska glömma packa henne med:)

Bejb Àr som han vart de sista dagarna i lÀgenheten i Solbacka och renoverar...
Han Àr sÄÄÄÄ duktig min man <3

NÀ det va de, hat najs tills nÀsta gÄng dÄ skriver jag frÄn min soffa fast i SOLBACKA.... Hell yeah!

Nu ni

HĂ€nder det massa runt omkring oss.
Lillan har vÀxt nu till hela 53 cm och vÀger in pÄ tungvikten 3900 YEAH!!!!
Underbara barn alltsÄ, kan inte sluta titta pÄ henne. Hon ligger hÀr med armarna uppfÀllda och gör sina underbart söta smÄ brÀk ljud.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Och idag kl halv elva ska vi till banken igen för sista papperna pÄ nya lÀgenheten, sÄ idag kommer vi fÄ nycklarna.
Fiiiifaaaaan va gött det kommer bli att INTE behöva slÀpa liten upp och ner för alla trappor. Att det vÀger lite gör mig inget men det Àr inte alls sÀkert. Jag kÀnner ju  sÄklart av att jag ammar och musten sugs ju ur mig. Inte kul nÀr man dÄ ska bÀra upp lillan nÀr man inte kÀnner sig 100% ok.

SÄ nu blir det renoverings helg, jag Ä Ronja fÄr komma och mata pappa med lunch i nya lÀgenheten nÀr han jobbar.
Vi fÄr packa ner det sista oxÄ, bejb har ju gjort det mesta redan. Undra vad jag hade gjort utan han, han Àr den bÀsta bejben ever.

Idag har jag Ă€ven startat lite nyttigare tid vad det gĂ€ller kĂ€ket. Ska försöka dra ner pĂ„ det vita lite granna. Har ju lite gravid kilorn kvar som ska bort. Plus att Ronjas mage Ă€r lite gasig av nĂ„tt jag Ă€ter. Ska försöka klura ut vad det kan vara sĂ„ hon slipper ha ont min lilla skrutta. Än sĂ„ lĂ€nge vet jag att hon fick vĂ€ldigt ont av vindruvor och pĂ€ron, röd i rumpis av fĂ€rsk vitlök och antar att löken inte Ă€r sĂ„ bra heller för henne. Chocklad kan vara dĂ„ligt med, men vĂ€rst var det verkligen med vindruvorna, tyckte sĂ„ synd om henne. All "sur" frukt liksom, sĂ„ banan gĂ„r ok.  

Nu ska jag blunda ögonen en lite stund brevid liten innan vi ska göra oss klara Ä möta bejb vid banken.


BVC igen

Och idag ska vi Àven mÀta lillan, fÄr se om vi fÄr en basketspelare eller en kortis som sin mor:)
Och sÄklart vÀga Ronja med, jag tippar pÄ 3800 ca nu och Magnus sa 4000. FÄr se vem som har rÀtt.
Fast innan BVC ska vi till Bejbs jobb och visa upp lillan.

Och pĂ„ Onsdag fĂ„r vi nycklarna till vĂ„ran nya lĂ€genhet, sĂ„ dĂ„ ska det börjas renoveras. Eller ja Magnus ska renovera och jag fĂ„r la komma med lunch till han, eller ja VI fĂ„r komma med lunch till han.  Jag Ă€r ju faktist TVÅ st nu. Knas detta men gööööööör gött :P

Liten ligger bredvid och knorrar och myser sig.

Haft en skön och lugn helg, som vanligt. I lördas Äkte vi runt och kollade pÄ fÀrg Ä sÄnt.Var ju inte sÄ mys vÀder sÄ vi tog bilen.
IgÄr var det ju underbart vÀder ute sÄ vi fikade hemma hos Magnus familj pÄ dagen, gick till COOP och sen middag hemma hos dom igen. Mys söndag.


NÀ nu Àr det tutta tajm bredvid hÀr

Bye bye

21/5-2012

Ute Àr det inte sÄÄÄÄ gött vÀder, smÄregn och disigt:/
IförrgĂ„r var det sĂ„Ă„Ă„Ă„ skönt ute va, hade linne pĂ„ min nĂ€r jag och lillan tog en 1Âœ timmes promenix runt FĂ€rsna.
Samma igÄr, vÀdret dÄ alltsÄ, linne pÄ igen och super gött men nÀr helgen kommer Àr det kasst, inte OK
Idag blir det ut och kolla pÄ fÀrg och golv till nya lÀgenheten. Magnus ska mÄla om och lÀgga nytt golv i hela lÀgenheten. Kommer bli super tjusigt...


NÀ ska mysa lite med pluttan nu, hon gnyr Ä tittar lite pÄ mig... UppmÀrksamhet Àr det pÄ schemat..=)

BÀsta framtrÀdandet EVER!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=BbRfapWaOKk&ob=av2e

10/5-2012

MĂ€tt i maggen. Bejb kom hem med MC donkens nya wrap, helt okej. IgĂ„r vart det pizza till middag, en jĂ€vla massa onyttigt sĂ„ funderar om jag Ă„ lillan ska ta en LÅNG promenix Ă„ brĂ€nna lite ass...:)
Men hon ligger sÄÄÄÄ sött och sussar brevid mig sÄ har inte mage att vÀcka henne...

Idag nÀr bejb gick till jobbet hade jag tydligen sagt hej dÄ men jag var tvungen att ringa han nÀr vi vaknade halv Ätta för jag minns inte alls att han hade gÄtt :)
Vi sov vÀldigt tungt...

Idag har jag badat liten och efter det var hon sÄ nöjd sÄ hon fick ta en sovpaus i sin sÀng. DÄ hann jag vika tvÀtt, sÀtt pÄ en maskin, byta sÀngklÀder, dammtorka och damsuga och ja hon sover Àn. Gjorde ett litet vaken ögonblick nÀr bejb var hemma och tuttade och somnade igen.
Man ska inte ta i för mycket och hoppa av glĂ€dje men ÄN sĂ„ lĂ€nge har vi vĂ€rldens bĂ€sta lilla tös, jag hinner göra massa saker, hon sover pĂ„ nĂ€tterna och Ă€ven vi. Det Ă€r chockerande kan jag lova för det var det man fick höra nĂ€r man skaffade barn att sömn det Ă€r nĂ„tt ni kommer sakna men Ă€n sĂ„ lĂ€nge Ă€r det inget nĂ„n av oss blivit utan.

NÀ ska nog allt klÀ pÄ mig, vÀcka liten, byta blöja, mata och gÄ ut. Solen skiner ju sÄ man ska passa pÄ.

Todelidooo

9/5-2012

Idag har jag vart uppe med tuppen, alltsÄ nÀr bejb gick till jobbet.
Ronja valde till sin mammas förtjusning att ta sovmorgon till halv Ätta. SÄ jag hann Àta frulle och pilla lite innan hon vaknade.
SÄ nu har jag hunnit plocka ur diskmaskinen, starta en tvÀtt, vika tvÀtten som hÀngde pÄ tvÀttstÀllet, ta hand om lite blommor som höll pÄ att dö, förberede lunchen och lite dammtorkning.
MÄste inte dega med hemmet bara för att man Àr mamma haha.... NÀ hade aldrig kunnat bara sitta pÄ röva ÀndÄ, inte i min natur. BÄde positivt och negativt antar ja.

Blir nog en inne dag idag dÄ det tydligen ska regna pÄ em men vi klagar inte, ska mysa idag med liten, kolla en film; The vow. Verkade bra sÄ.
Bejb kommer ju oxÄ hem Ä Àter lunch med oss...

IgÄr var vi ute pÄ en promenix Ä trÀffade pÄ lite folk. Massa av mina jobbpolare och brukare, och Àven Katrin Ä henes lilla tyra =)

idag Àr lillen vÀldigt mammin kÀnner ja sÄ nu blir det mys hÀr hemma.... '
bye bye



Ett litet.....

Bildregn pÄ vÀrldens finaste lilla skrutta kommer hÀr :))



DĂ„lig

Verkligen dÄlig pÄ att uppdatera hÀr men nu har jag kommit in i mera SmÄbarns liv sÄ nu ska det nog gÄ lÀttare :))

Brevid mig i soffan ligger lillskruttan och myser, hon har vart helt tyst sen vi gick upp efter Bejb gick till jobbet.
Har legat i sitt babygym i ca en timma sÄ jag fick Àta frukost i lugn och ro, druckit kaffe och hunnit kolla pÄ Unga mödrar.
Har vÀrldens bÀsta barn Àven om hon har en hejdundrande vilja pÄ kvÀllarna och vÀgrar slÀppa tutten sÄ vi somnar med den i munnen men har börjat vÀnja mig vid de nu sÄ vi somnar bÄda vÀldigt gott...

Idag tyckte Magnus att jag skulle ha en inne dag och bara mysa och slappa dÄ jag inte kan sitta still en sekund sÄ fÄr vÀl lyssna pÄ han fast jag tÀnkte gÄ och köpa nya fiskar till akvariet...
Men fÄ se, det ser ju iofs sig ut att vara super skönt vÀder ute sÄ en liten promenix ska nog inte kunna skada;))

Har vart ganska intensiva veckor sen lillan kom till oss med massa besök och hÀrjande hit och dit, BVC och Danderyd. Och nu kan vi Àven tillÀgga en liten flytt pÄ detta med;)
Den 16 maj fÄr vi tillgÄng till vÄran nya lÀgenhet i Solbacka, en 2 a det me oxÄ men en klÀdkammaren som kan anvÀndas som sovrum som vi har nu fast detta Àr pÄ bottenplan med UTEPLATS!!!!
Fy tusan va detta ska bli göttans, lÀngtar verkligen. Plus detta Àr Min och Bejbs egna första lÀgenhet och det kÀnns super duper bra. VÄran lilla nya familj ska flytta till vÄrt eget <3 Lycka till tusan!!!

Nu börjar lillan gnÀlla lite hÀr i sitt gym dÀr jag la henne precis sÄ nu blir det nog allt ett litet bad för hennes del, hon börjar bli skiten:))

Kommer lÀgga upp lite kort senare idag.

Bye bye

RSS 2.0