Morr morr MĂ„ndag...

Sitter hÀr med min halv runda mage, Tracy Chapman rockar ur högtalarna, knaprat pÄ en macka, och funderar om jag ska ta en stekpanna i huvudet och se om huvudvÀrken slÀpper dÄ. Allt annat har ju inget effekt :(( FÄr se om jag ger med mig idag och ringer han i den vita rocken.
Blir galen pÄ att ha denna stÀndiga vÀrk i bollen....
Om jag hÄller ut en dag till sÄ ska vi ner till Magnus mamma Ä ta blodtrycket Ä se om det Àr monster högt eller sÄ...

Men annars har vi haft en super helg jag Ä min kar. IKEA i lördags och blev fattigare, men det var sÄÄÄÄÄ vÀrt de. Fick ju mÀngder med saker och köket blev ju fett najs sÄ.
NÀsta gÄng det blir IKEA blir det dyrt igen för dÄ ska det köpas saker till lillan vÄr.
Det lÀr blir sÄÄÄ hÀftigt och sköööj.
Sen i söndags skulle vi bara greja lite och sen slappa i soffan men det slutade med att Magnus satte upp allt i köket och jag storstÀdade lÀgenheten. Vi kan inte taŽt lugnt pÄ helgerna lÀngre tror ja. Sen kom hams familj med hund pÄ fika.
Sen tog vi ett vuxet beslut och lagade gooo mat och placerade oss vid köksbordet och Ät middag tillsammans. Visst vi har suttit dÀr innan men ALDRIG bara jag Ä Bejb. Det var jÀtte mys sÄ det blir nog nya grejen i mellanÄt.
FÄr ju göra det till en vana senare ÀndÄ nÀr lillan Àr sÄ stor att det ska Àtas egen mat! =)

NÀ det var vÀl vÄran helg. Fast glömde det vÀrsta, vi skulle kolla pÄ Apornas planet (den nya) men jag klarade verkligen inte av de. Det kÀndes som nÄn satte en kniv i mig varje gÄng jag sÄg nÄtt som var "hemskt". GrÀt vÀl 99% av det jag sÄg, har aldrig kÀnt sÄ starka kÀnslor innan. JÀkla graviditet haha men sÄÄÄ vÀrt de.

NĂ€ off I Goooooo Bye






http://www.youtube.com/watch?v=VxJnk5t6o84


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0